DESPRE NOI

Suntem o echipa la inceput de drum care am pus bazele unei plantatii de mure in Izvorani pentru a aduce in casele oamenilor beneficiile fructelor de padure crescute intr-un cadru natural deosebit si cu respect pentru mediul inconjurator.

Plantatia de mure este situata in apropierea lacului si padurii Snagov, in zona comunei Ciolpani, pe un sol cultivat in cei 10 ani anteriori plantarii, doar cu lucerna fara a folosi substante chimice.

Preferam sa tinem substantele toxice departe de plantatia de mure iar productia este 100% naturala.

Este importanta calitatea si increderea oamenilor in ceea ce consuma.
Ideea de a infiinta o plantatie de mure a pornit de la cateva fire de mur fara spini plantate in curtea proprie. Acestea s-au dovedit in timp a fi punctul de atractie al curtii datorita fructelor deosebit de aromate de care se bucura toata familia. Am pornit pe un drum cu multe necunoscute legate de tehnologia de productie si intretinere a unei mari suprafete de plantatie, insa, cu perseverenta, am descoperit secretele unei plantatii productive de mure.

Pe o suprafata de circa 10.000 de metri patrati pe care am plantat soiul de mur ThornFree, butasii avand certificat de origine. Am inceput sa ingrijim si sa intretinem plantatia de mure in mod optim, iar aceasta, la randul ei, si-a dovedit generozitatea.
Murul ThornFree este un soi cu fructe mari, parfumate, foarte productiv si viguros. Nu are spini, poate fi cules si intretinut foarte usor fata de soiurile cu spini.

Murele se comercializeaza in stare proaspata, dar la mare cautare sunt si murele congelate, atunci cand exista un excedent, sau la cererea clientilor.

Image

Produs in Romania, Judetul Ilfov – Izvorani, in pepiniera proprie, distribuit in tara si in strainatate

Plantatie mure / muri - Produs in Romania